Despre noi

Prompt Sytem Distribution comercializeaza toate tipurile de automatizari pentru ferestre, : automatizari cu lant, automatizari cu piston, automatizari cu cremaliera. Avem solutii pentru orice tip de deschidere automata a ferestrelor indiferent de dimensinea si greutatea ferestrei.
De asemenea comercializam si motoare( actuatoare)pentru desfumare, evacuare fum si gaze fierbinti cu certificare EN 12101-2.
Gama de produse cuprinde: actuatoare actionare cu lant, actuatoare actionate cu tija, actuatoare actionare cu cremaliera, actuatoare duble, actuatoare actionate sincron centrale desfumare, senzori fum, senzori de vant.
Motoarele pentru ferestre se folosesc pentru :
-deschidere ferestre aflate la inaltime sau in spatii greu accesibile ( ex: sali de sport, luminatoare casa scarii, turle de biserici, etc...)
-Pentru ventilatie naturala ;
-Pentru evacuare fum si gaze fierbinti, comandate de o centrala desfumare , incendiu, senzor de fum.
Automatizarile pentru ferestre pot fi actionate din intrerupator, telecomanda, centrala comandata de un senzor de fum, ploie, vant, temperatura, fum....

Motoarele comercilizate sunt fabricate in Italia, au marcatura CE.

Prompt System Distribution SRL ofera solutii agreate de IGSU pentru desfumare cu actuatoare de actionare a ferestrelor cu alimentare la 24 V.